Yken toimivuus kellolla varustetussa liedessä.
Jos liedessä on kello ja se on kytketty jompaankumpaan levyjen vaiheeseen, YKE saattaa jäädä katkaisuasentoon, vaikka nollaus on suoritettu aivan oikein. Jos kello on uunin vaiheessa (minkä huomaa siitä, että kun uunin sulake irroitetaan, myös kello pysähtyy) se ei haittaa YKE:n toimintaa.

Jos liedessä on elektroniikkaa esim: hipaisunäppäinohjaus YKE saadaan toimimaan osien lisäämisellä. Ota yhteys valmistajaan.

Pikalevyn ominaisuus on että se kytkee itsensä 6:lta 5:lle kun sisäinen lämpötila nousee riittävästi, niin jos 1000W raja osuu 5:sen ja 6:sen väliin niin yke siirtyy pitkän ajan valvontaan itsestään. Eikä katkaise lyhyen ajan päätyttyä vaikka levyn kytkin on edelleen 6:lla.
Jos levy jota eniten käytetään on pikalevy(tunnistaa yleensä punaisesta pisteestä levyn keskellä) ja käyttäjän toive on että katkaisu tapahtuu levyn suurinta (6) asentoa käytettäessä lyhyen ajan mukaan; kytke levy 4:lle säädä siten että toinenkin LED syttyy

Laitteessa joka on kiinteästi kytketty sähköverkkoon täytyy ottaa huomioon häiriömahdollisuus:
Maaseudulla ukkonen saattaa iskeä sähkölinjoihin aiheuttaen ylijännite piikkejä ja kaupungissa kun on käytössa paljon loisteputkivaloja, ilmenee vastaavaa.
Prosessori on herkempi häiriöille, kuin YKE:ssä käytetty perustekniikka, koska sen käyttöjännite alhaisempi.